top of page

Høvik skolevei 12B

I samarbeid med stiftelsen Høvik skolevei 12B har UNIMA fått i oppdrag fra Bærum kommune å fylle den nyrestaurerte salen i gamle Folkets hus på Høvik med liv.

 

Det vil si at vi har mulighet til å låne ut salen til medlemmer som trenger prøvelokaler til nye forestillinger, plass til gjenopptagelse av forestillinger eller visningsrom for prøvepublikum (det ligger barnehage, barneskole og ungdomsskole rett i nærheten som vi har planer om å arbeide tett med). Salen kan ikke brukes til kommersielt bruk, det vil si, det kan ikke gjennomføres åpne forestillinger der mot billettsalg, men den kan også brukes til helt praktisk, kunstneriske gjøremål, som konstruksjon av figurer og enkel verkstedvirksomhet.
 
Det er et rom for utforskning og videreutvikling. Et rom for å lage figurer større enn oss selv og et rom for det frie feltet i en tid der prøvelokaler er mangelvare.
 
Ta kontakt med styret dersom du, ditt kompani, eller verkstedet ditt har behov for plass. Som UNIMA-medlem kan du låne salen opptil to uker GRATIS!

IMG_6681-converted.jpg
bottom of page